marți, 21 septembrie 2010

Brigitte Rondholz - O viata cu hrana vie

Despre BRIGITTE RONDHOLZ, vicepresedinta  Aliantei pentru Sanatate din Germania am mai scris, dar este o persoana asa de extraordinara, incat nu ma pot abtine sa nu mai aduc  inca o data vorba despre ea. Brigitte tocmai a implinit 59 de ani,  mananca de aproape 20 de ani totul vegan si totul crud, face mult sport si  incearca sa duca o viata in armonie cu natura. Brigitte are 4 copii, iar Laura, ultima nascuta, a fost crescuta de la inceput numai cu hrana vie. Laura nu a fost niciodata bolnava, nu este vaccinata si nu a primit niciodata medicamente de sinteza, face acum  la 17 ani (pentru Germania e foarte devreme) bacalaureatul, e o violoncelista stralucita si e asa de frumoasa, eu trebuie sa ma gandesc mereu la Alba-ca Zapada, cand vad pozele ei! Iar Brigitte..... Acum sincer, cate femei de 59 de ani cunoasteti voi, care sa arate asa??


Brigitte face in fiecare zi sport (dupa cum vedeti, indiferent de vreme!), mananca foarte simplu, nu consuma nici ulei, nici sare, nici miere, totul este proaspat, vegan, cat mai putin preparat.

Dupa ce a nascut primii copii in spital, prin cezariana sau cu forcepsul, s-a hotarat la ultima nastere, in ciuda faptului ca avea deja 41 de ani, pentru o nastere naturala, acasa. Si de atunci, a devenit o militanta neobosita pentru nasterea naturala si pentru alaptatul pe o perioada foarte lunga a copiilor (Laura a fost alaptata 4 ani!).
Brigitte se implica foarte mult si pentru protectia animalelor, fiind o vegana consecventa, ceea ce inseamna, ca pe langa faptul ca nu mananca produse de origine animala, nu foloseste nici obiecte (genti, pantofi, haine,etc.) din piele sau blana de animale.
Brigitte, este pentru mine, o dovada de necontestat ca hrana vie este UN MOD DE VIATA, care aduce tinerete fara batranete, frumusete, liniste sufleteasca, bunatate si multe alte lucururi minunate! 
Nu vreti sa incercati si voi?