duminică, 5 septembrie 2010

ROMANIA GOES RAW NOW

In ultimii ani, se constata in toata lumea o crestere continua a interesului pentru hrana vie. Inspirati de miscarile raw food din SUA www.gorawnow.com si Germania www.germanygoesraw.de, care inceraca sa creeze o retea de hrana vie la nivel mondial, ne-am gandit ca ar fi poate o idee foarte buna, sa incercam sa adunam la un loc si toti oamenii vorbitori de limba romana interasati de hrana vie vegana.

Vrem sa alcatuim o lista cu persoanele care practica sau care sunt poate pe moment numai interesate de hrana vie (vegan raw food), poate se vor organiza de acum si in Romania, intre timp foarte renumitele intalniri numite raw potlucks, unde fiecare aduce aduce un fel de mancare crud, care sa ajunga pentru mai multe persoane, astfel incat, in acest mod foarte simplu, ia fiinta un bufet nemaipomenit, plin de culoare si de arome!

Mai jos, cateva fotografii de la ultimul potluck organizat de NELLY , care a avut loc pe 29 august 2010, in Speyer (Germania).

Numai impreuna suntem puternici, numai sprijinindu-ne si ajutandu-ne unii pe altii vom reusi mai bine sa facem cunoscut acest minunat mod de viata si de alimentatie! Sperand ca v-am trezit interesul, va asteptam cu mult drag pe acest blog!

Vom incerca sa va tinem la curent cu toate evenimentele raw din Romania si din lume, pe o pagina separata vom deschide o lista cu numele si adresele persoanelor interesate (pentru inscrierea pe lista, va rugam sa lasati aici un comentar).