luni, 6 septembrie 2010

Despre Thora-Tuoni - de Mimi Walter

Voi scrie eu cateva cuvinte despre Thora, deoarece ea are inca ceva probleme cu limba romana, in special cu romana scrisa. Despre Thora am citit pentru prima data in revista "Natürlich leben", ca orice membru al organizatiei "Bund für Gesundheit" din Germania, o primesc si eu regulat o data la doua luni.

Thora mananca crud de aproape 15 ani, este vegetariana de la nastere, are 3 copii pe care i-a crescut cu hrana vie si a scris deja multe articole pentru revista organizatiei, articole ce contin retete sau diferite informatii despre hrana vie, acestea fiind in special bazate pe experienta ei, asa de lunga si de bogata, cu acest mod de viata.

De ce am luat eu insa tocmai cu ea legatura? Pentru ca Thora locuieste acum in Romania, in apropiere de Sibiu, acest lucru m-a determinat acum 3 ani sa-i scriu si sa intru in legatura cu ea. Si poate pentru ca eu locuiesc acum in Germania, atatea paralele... De cate ori merg in Romania, am trecut si pe la Thora si am tot facut mereu tot felul de planuri de viitor, iar in vara asta ne-am hotarat in cele din urma sa ne alaturam si noi lui Markus Rothkranz si prietenilor lui, care au reusit deja foarte multe la nivel international, intre timp exista pe langa Go raw now si Germany goes raw si Greece goes raw si Egypt goes raw, acum si Romania goes raw...

Si uite asa aratam noi in vara anului 2010: