joi, 9 septembrie 2010

TOAMNA 2010 - O MULTITUDINE DE EVENIMENTE LEGATE DE HRANA VIE

Vine toamna si probabil de aceea "ploua" cu evenimente raw food. Pe 15 septembrie are loc la Bucuresti o demonstratie culinara raw susutinuta de LIGIA, pe 10.10.10 urmeaza o serie de evenimente de hrana vie, in mai multe localitati din tara, pana acum e sigur ca se va organiza ceva la Bucuresti si la ARAD, dar mai este timp, toate fetele lucreaza de zor, va tinem mai departe la curent. Ar fi extraordinar insa, daca s-ar mai  gasi persoane dispuse sa organizeze o astfel de intalnire-potluck (va puteti inscrie direct aici, lasand un comentar)!
Si in Germania, va avea loc la Speyer, pe 25 si 26 septembrie, al 8-lea (si ultimul  din acest an) targ international de hrana vie, targ aflat sub patronajul domnului Markus Rothkranz (USA) www.gorawnow.com- mai multe puteti citi si pe www.rohvolution.de.
 
  Markus Rothkranz 
La targ participa peste 40 de firme din Germania, Franta, Belgia, Austria,, Elvetia, Grecia si Cehia  (pe cand si Romania???), care vor prezenta absolut tot ceea ce isi doreste inima unui raw-food-ist  sau cruditarian (cum este termenul inventat de Angi), de la aparate si diferite tehnici de preparare a mancarurilor crude pana la fructe tropicale proaspete, de la prezentari de carti pana la workshop-uri de pregatire a unui meniu din bucataria fara foc, pentru fiecare va fi ceva potrivit, exact pe gustul sau.
Si bineinteles ca si in Germania vor avea loc pe 10.10.2010 o gramada de intalniri-potluck, pana in prezent sunt anuntate 24 de orase raspandite pe tot teritoriul Germaniei, lista exacta o gasiti AICI (Mimi Walter participa la intalnirea de la Wittlich).