duminică, 24 octombrie 2010

Demo culinar si lansare de carte la Iasi, 3-4 noiembrie 2010

Va invit cu drag sa participati alaturi de noi la o lansare de carte urmata a doua zi de un demo culinar care va avea loc la Iasi. Aceste evenimente nu sunt dedicate nu doar celor care vor sa manance fara carne, sau in totalitate crud vegan, ci intregului public care doreste sa-si imbunatateasca stilul de viata prin adaugarea langa mancarea obisnuita si a ingredientelor mai sanatoase, fara procesare termica.
Retetele promovate sunt retete 100% sanatoase, excelente pentru intreaga familie. Retetele de dulciuri precum torturile delicioase, ciocolata mai buna ca cea clasica, frisca din caju si nuca de cocos, bombonele din seminte si fructe, etc., vor fi adorate de copii care iubesc dulciurile. Nu uitati ca toate sunt 100% naturale, si intreaga familie va putea sa le manance in voie, fara frica, cariilor sau ingrasarii.

Locatia aleasa pentru cele doua evenimente va fi Restaurantul Vegetarian Sante, str. Barbu Lautare 46, Iasi. Lansarea de carte se va face pe 3 noiembrie iar demonstratie pe 4 noiembrie, ambele evenimente vor incepe la 18:30. Pentru demonstratie, pretul de intrare pe persoana va fi 65 RON, iar studentii si elevii vor beneficia de o reducere la jumatate (doar la prezentarea legitimatiei) — pretul pentru ei va fi 35 RON. Inregistrarea si confirmarea este ideala si se va face prin forma de mai jos, si asta pentru a sti cu siguranta numarul de portii necesare. Toti cei care finalizeaza forma vor fi inscrisi automat. Vizitati site-ul meu, ligiapop.com ori inscrieti-va mai jos.

Inscrieti-va aici

Evenimentul va cuprinde o introducere despre avantajele unei diete mai crude in viata zilnica, urmata de demonstrarea a 5-7 retete alese din lista de mai jos, iar la final va avea loc o cina bogata.

* paine din seminte
* lapte de migdale
* lapte de orez
* smoothie verde
* bautura racoritoare din ghimbir
* sosuri delicioase pentru salate si sprouts
* supa de rosii
* chiftele
* spaghete din dovlecei sau castraveti
* ciocolata
* tort special

Va asteptam cu drag!