miercuri, 20 octombrie 2010

Evenimente in Romania din 10.10.10 Ziua Internationala Raw Vegan

In diferite parti ale tari s-au tinut concomitent diverse intalniri Raw Vegan care au incercat sa adune impreuna intr-un timp foarte scurt persoane interesate de acest subiect. Multi oameni n-au stiut ca se intampla dorindu-si foarte mult sa participe si multi au venit direct la Targul Raw Vegan de la Bucuresti. Va prezint mai jos poze (apasati pe fiecare in parte pentru a le vedea la o marime mai mare) de la diferite intalniri in functie de cum trimit cei care au organizat evenimentul. Din cate am inteles, Baia Mare a avut un numar impresionant de oaspeti, peste 70 de persoane (urmeaza poze).

Brasov

Ramona Chivereanu, liderul pe Brasov ne-a facut bucuria sa primeasca un grup entuziast de oameni care iubesc raw food. Mai multe amanunte pe blog-ul Ramonei. Multumim frumos Ramona!
Arad

Liderul pe Arad, Angela Constantinescu a sarbatorit ziua internationala raw food la Juava Juice Bar. Cititi mai multe amanunte pe blog-ul ei. Multumim mult Angi!

Cluj

Valentina Savu, liderul pe Cluj a organizat un grup de 5 tineri care a preparat diverse bunatati, care ulterior au fost impartite la 15 copii de la Casa pentru Copiii Strazi Aksza. Gestul a fost apreciat de copii, si pozele vor vorbi de la sine. Multumim Valentina si intregei echipe.