miercuri, 15 decembrie 2010

Noul meu show, un cadou de Craciun pentru toti

Sunt extrem de bucuroasa sa va anunt ca astazi am publicat primul video din noul meu show, intitulat Ligia's Kitchen (Bucataria Ligiei). Este un proiect la care am visat si lucrat din primavara anului acestuia (2010), si vreau sa-i multumesc sotului meu care m-a ajutat sa-mi realizez acest vis!Show-ul este filmat in HD (High Definition, 720p), asa ca se va vedea fiecare detaliu din prepararea retetelor care vă va ajuta mult, in special daca ati cumparat cartea si nu prea stiti de unde sa incepeti. In acest prim episod, va voi arata cum sa faceti o salata de avocado si varza rosie -- o reteta originala, inventata pe loc pentru show. Astept cu bucurie comentariile voastre!

Planuim sa publicam episoade noi la fiecare saptamana sau la doua saptamani, daca nu vom fi ocupati cu alte proiecte urgente. Daca doriti sa promovati acest show, o puteti face foarte simplu, si totodata puteti fi si castigatorul unei carti de Retete Vegane Fara Foc sau a unei pungi de strecurat prin intermediul acestui concurs.

In urmatorul episod voi prezenta o reteta de Craciun care a devenit o traditie in familia noastra, asa ca stati pe aproape!