luni, 14 martie 2011

O noua carte – Germeni si Vlastari: Surse de Sanatate si Energie

 Am bucuria sa va anunt aparitia unei noi carti: Germeni si Vlastari, Surse de Sanatate si Energie. Am lucrat cu mult suflet de aproape 6 luni la aceasta carte, iar sotul meu a avut un rol hotarator in finisarea ei. Este o carte dedicata dumneavoastra, celor interesati de cresterea semintelor germinate si a vlastarilor. Cartea contine 52 de pagini, pline de sfaturi utile pentru cresterea germenilor si vlastarilor. Aceasta contine poze color, clare care ilustreaza diferitele stagii de crestere ale semintelor.
Este o carte de sinteza, unde am inclus cele mai practice sfaturi adunate din experienta proprie si de prin zeci de carti de specialitate. In general cartile care prezinta acest subiect sunt groase, cu informatii prea multe si greu de urmarit, iar pozele de obicei lipsesc sau sunt alb-negru.
Am ales un stil minimalistic in prezentarea informatiilor din cartea mea si m-am straduit sa fac totul cat de clar posibil, simplu de inteles si de pus in practica. Marimea cartii, A5, a fost la fel aleasa pentru a se putea potrivi intr-un coltisor sau sertar din bucatariile romanesti, unde spatiul este limitat.
Cartea va putea fi cumparata incepand de saptamana viitoare prin intermediul site-ului meu, sau de la Targul de Primavara Raw Vegan. Comenzile vor putea fi plasate oricand prin completarea formei de la Magazin. Din pacate livrarea se va putea face initial doar prin Fan Courier pana in aprilie, datorita timpului limitat dedicat Targului de Primavara Raw Vegan pe care-l organizez la Bucuresti pe 27 martie.