marți, 29 martie 2011

Targul Raw Vegan de Primavara a fost un adevarat succes!

Editia a Doua a Targului Raw Vegan a fost o bucurie atat pentru noi cat si pentru cei peste 2,500 de vizitatori veniti din toate colturile tarii, si in special din Bucuresti. Diversitatea produselor gasite la cei 21 de expozanti veniti la randul lor din toata tara (Constanta, Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Medias, Sibiu) a fost pe placut tuturor gusturilor si buzunarelor.

Am avut alaturi de noi televiziunile nationale care au facut posibila mediatizarea evenimentului in cadrul stirilor de seara si acestia au fost Pro TV, Antena 1 si Antena 3, Realitatea TV, 10 TV, cat si jurnalisti diversi si producatori de televiziuni online. La toti le multumim din suflet si-i asteptam cu inima larga si la targul urmator, care se va desfasura in septembrie 2011, la Bucuresti (urmeaza locatia).

Vreau sa le multumesc in special celor de al Antena 1 si 3, care au transmis in direct secvente de la targ pe tot parcursul zilei.Asa arata niste muschi raw vegani, ai lui Teodor Gaetano, care este nutritionist sportiv! La targul urmator va da o prezentare pe aceasta tema, asa ca va invitam pe toti cei care nu credeti ca se pot face muschi pe o dieta raw vegan sa vedeti ce va avea de spus.Imi cer scuze pentru inghesuiala de la demonstratia culinara, unde au fost peste 200 de oameni si unde am fost grabiti si stresati atat de timp cat si de dorinta cameramanilor de a capta cat mai mult. N-am anticipat o asemenea mare cerinta, si in incercarea mea de a multumii pe toata lumea, a trebuit sa ma concentrez doar pe repetarea retetelor de pe putin 2 ori si mai putin pe explicarea fiecarui detaliu important. Va invit cu drag pe viitor la demonstratii culinare adevarate, unde vom avea timp pe parcursul a doua, trei ore sa discutam toate amanuntele.

Vreau din nou sa multumesc tuturor celor care au mediatizat dinainte targul raw vegan:
De asemenea transmit multumiri tuturor blogurilor (peste 50) care au ajutat la promovare.