miercuri, 7 mai 2014

Editia VII a Expozitiei Raw Generation va avea loc pe 11 mai la Bucuresti

A saptea editie a Expozitiei Nationale Raw Generation va fi pe 11 mai 2014 in Bucuresti, la Rin Grand Hotel, in Sala Bucuresti. Adresa este Sos. Vitan-Barzesti, nr. 7D, et. 1, Sect. 4 (urcati direct pe scarile de la receptie pentru a ajunge la intrarea expozitiei).

Expozitia este cu vanzare si va fi intinsa pe aproximativ 1200 mp. Aceasta va fi deschisa publicului larg intre orele 10-19 iar intrarea va costa 10 lei. Inclus in pretul fiecarui bilet este inregistrarea in tombola de la ora 17, unde marele premiu va fi un storcator prin presare la rece in valoare de 999 lei si de asemenea intrarea libera la orice prezentare sau atelier din cadrul expozitiei (in afara de demonstratiile culinare, unde se va percepe o mica taxa aditionala).

In cadrul evenimentului se vor tine prezentari de sanatate, demonstratii culinare si ateliere ce tin de un stil de viata sanatos si armonios. Prezentarile se vor desfasura in 2 sali separate, adica salile Brasov si Cluj (langa sala Bucuresti), in incinta hotelului Rin Grand, intre orele 11:00-18:00.

Programul detailat va fi afisat in cadrul evenimentului si e deja postat pe site-ul Ligiei. Pentru vizitatori va fi parcare etajata, cu plata, in incinta hotelului si se vor oferi spre vanzare preparate raw vegane din belsug pe tot parcursul zilei.

Va asteptam cu drag!